Teambuilding en team start-up

Scrum draait veelal om goed teamwork. Voorwaarde is dat een groep mensen zich ook als team gedraagt. Om daar voor te zorgen is de workshops Teambuilding en team startup.

In het kort

In de workshops Teambuilding en team startup wordt een groep mensen die met elkaar samen moeten werken, omgevormd tot een team. Ons doel van de workshop is om te komen tot een effectief team! Aan de hand van diverse games en workshopvormen wordt gewerkt aan een positieve teamgeest, verbinding, eenheid èn om in staat te komen tot een hoge productiviteit. Na een dagdeel weten uw medewerkers veel meer van hun achtergrond, hun expertises maar ook van elkaars verwachtingen. Om goed te kunnen samen werken moet iedereen elkaar goed begrijpen.

Voor wie is deze workshop?

De workshop Teambuilding en team startup is voor alle (scrum)teams die aan het begin van het scrumproject staan. Voor een groep losse individuen die als team moeten gaan samenwerken.

Wat levert de workshop op?

Na afloop van de workshop heeft het team kennis met elkaar gemaakt o.a. op kennis van het specifieke projectonderwerp. Men weet van elkaar wie en hoeveel ervaring ieder teamlid heeft. Er zijn teamwaarden opgesteld die gedurende het project als leidraad en houvast dienen. Alle werkafspraken zijn gemaakt (Way of Working) en op een scrumwijze vastgelegd en geborgd. Kortom, een actieve workshop met directe eindresultaten.

Wat is de tijdsduur van de workshop?

De workshop Teambuilding en team startup duurt één dagdeel.

Contact

Wil u meer informatie over de workshop Teambuilding en team startup, neem dan contact met mij op.

Delen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this pageShare on Google+

Op dit bericht reageren