Scrum Praktijk Opleiding

Scrum@work heeft een eigen Scrum training voor het toepassen van SCRUM buiten het IT domein ontwikkeld. Het is een Scrum Praktijk Opleiding en daarmee staat de praktijk centraal. Maar dan wel uw praktijk!

In het kort

In deze eigen ontwikkelde opleiding (door kennis en ruime ervaring van onze consultants), leert u in 4 sprints scrum toe te passen buiten de software ontwikkeling. Bijvoorbeeld: het opstellen van beleidsdocumenten, ontwikkeling van visies, verbetering van processen, bevorderen van teamwork etc. We gaan de diepte in over de SCRUM rollen, de SCRUM activiteiten en de SCRUM hulpmiddelen. U maakt kennis met de basisprincipes van SCRUM en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk.

In deze Scrum Praktijk Opleiding ligt de nadruk op de praktijk. Een theoretisch deel is noodzakelijk om iedereen hetzelfde kennisniveau te geven, maar daarna gaan we snel in op de praktijksituaties. Niet zomaar praktijk, maar op uw praktijk. U krijgt de mogelijkheid om uw eigen praktijkcasus in te brengen die we als team gaan behandelen, uitwerken en verdiepen.

Voor wie is deze opleiding?

De Scrum Praktijk Opleiding is voor iedereen die scrum bij projecten buiten de softwareontwikkeling wil toepassen. Er is geen voorkennis nodig.

Wat levert de opleiding op?

Na afloop van de opleiding heeft u kennis van de scrumtheorie maar bovenal concrete ervaring met scrum die u direct in uw eigen organisatie kunt gebruiken.

Wat is de tijdsduur van de opleiding?

De Scrum Praktijk Opleiding duurt twee dagen en na 2/3 maanden een terugkomdag.

Contact en aanmelden

Wil u meer informatie over de Scrum Praktijk Opleiding, neem dan contact met mij op. U kunt zich via het inschrijfformulier ook direct aanmelden.

Delen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this pageShare on Google+

Op dit bericht reageren