Scrum@work

Scrum wordt al jaren succesvol toegepast binnen grote en complexe IT-projecten. Maar de methode biedt ook juist buiten de softwareontwikkeling toegevoegde waarde. Steeds meer organisaties, zowel profit als non-profit, ontdekken de kracht van deze methode.

Sinds 1 augustus 2015 is scrum@work opgericht. Scrum@work is een samenwerking tussen ervaren SCRUM Professionals en wij zien het als een uitdaging om mensen uit verschillende werkvelden de kracht van SCRUM te laten ervaren. Ik ben trots dat ik één van de initiatiefnemers en oprichters van scrum@work ben.

“Scrum helpt om complexe projecten tot een succes te brengen. Ook buiten de softwareontwikkeling.”

Niet alleen de snel veranderende wereld vraagt om een flexibelere aanpak, ook de complexiteit van de producten en omgevingen zorgen er voor dat de traditionele projectplannen geen toegevoegde waarde meer hebben voor de business en dat een flexibelere aanpak echt noodzakelijk is. Scrum@work biedt zo’n flexibele aanpak waarmee uw organisatie en project kan inspelen op de vele invloeden van buiten af. De scrum aanpak biedt u een resultaatgerichte aanpak met concrete producten waarbij de samenwerking tussen de organisatie-onderdelen wordt bevorderd waarbij ingespeeld kan worden op de (steeds) veranderende omstandigheden. Bij scrum maken we geen projectplannen (die zijn nooit het einddoel) maar bepalen we iteratief waar we naar toe gaan en hoe het eindproduct er uit komt te zien.

Scrum is een methode die al jaren wordt toegepast in de software ontwikkeling. Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van scrum bij het:

  • ontwikkelen van beleid
  • opstellen van een jaarverslag
  • ontwikkelen van curriculum

SCRUM@WORK heeft veel ervaring opgebouwd in het toepassen van SCRUM.

Wij bieden praktijk opleidingen en workshops aan om kennis te maken met SCRUM. Aanvullend bieden wij u coaching on the job. Ook leveren wij ervaren scrummasters en scrum Product Owners om u te ondersteunen in uw projecten.

Kijk op www.scrumatwork.nl voor meer informatie en de opleidingskalender. Uiteraard kunt u ons ook volgen op twitter via @scrumatwork.

Neem contact met mij op indien u meer wilt weten over hoe scrum@work u en uw project verder kan helpen.

Delen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this pageShare on Google+

Op dit bericht reageren